2019. április 26., péntek

Krokodil hinta - Ringató hinta - Jelenlegi ára: 22 990 Ft

Jelleg:
, ringató hinta, billegő hinta
A Krokodil hinta egy meseszép billegő, ringató hinta. Csodás anyagával és színeivel minden gyerkőcöt elvarázsol. Egyévesek könnyedén, egyedül is felülhetnek rá, de a nagyobbak is szívesen használják. Figyelem! A Krokodil önmagában nem csak hinta, kreatív anyukák sok-sok felhasználásáról tanúskodnak és dicsérik nap, mint nap.
 
Hinta: A hintázás a legősibb fejlesztő eszköz, hiszen a libbenések, billenések közben fejlődik az egyensúlyérzék, a térérzékelés, a ritmusérzék, a mozgáskoordináció,  hintázáskor elengedhetetlen bizonyos izmok akaratlagos működtetése, azaz feszítése és ellazítása, hogy a hintát mozgásba tudják hozni, valamint a mozgását fenntartsák. A krokodil farkincája csörgő hangot ad ki
Dögönyöző: A Krokodil pihe-puha tömőanyagból és hihetetlenül finom plüss és minőségi textil anyagból készült. Ezért ha a billegést megunták, egy mozdulattal le tudod választani a talpról és a szőnyegen vagy az ágyon remekül lehet rajta feküdni, aludni, pihenni, vagy akár dögönyözni, húzni-vonni.
Autópálya: Eközben  a hajlított talp (fából készült) ívelt kialakítását a fiúk kihasználhatják guríthatják autóikat, versenypályának is tökéletes.
- Hihetetlenül egyszerű összeszerelni
- Biztonságos
- Gyönyörű
Kell ennél több?


Jelenlegi ára: 22 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése